CERERE PENTRU ELIBERAREA UNUI ABONAMENT DE PARCARE IN PARKING - PERSOANE FIZICE - Cererea se va completa pe numele persoanei care figureaza ca proprietar/coproprietar in certificatul de inmatriculare al autoturismului si va avea anexate documentele solicitate, in caz contrar nu va putea fi considerata valida; Locurile de parcare din cartierele Municipiului Cluj-Napoca se repartizeaza conform HCL 25/2010 modificata si completata prin HCL 316/2015 si HCL 265/2016 dupa data de 31 martie a anului in curs.
Cererea dumneavoasta va fi procesata conform HCL 25/2010 privind aprobarea Regulamentului de inchiriere a terenului pentru parcarile, garajele sau copertinele aflate pe domeniul public sau privat al municipiului Cluj-Napoca, cu modificarile si completarile ulterioare, ulterior urmand sa va comunicam raspunsul la solicitatea dumneavoastra.


Nume, prenume / Nume firma*
CNP / CUI*
E-mail*
Telefon*
Adresa / Sediu social (sau punct de lucru)
Judet*
Localitate*
Strada*
Numar*
Bloc
Scara
Etaj
Apartament
Datele personale care vă sunt solicitate prin prezenta cerere vor fi prelucrate numai în vedere procesării și soluționării solicitării dumneavoastră. Primăria municipiului Cluj-Napoca garantează securitatea procesării datelor și arhivarea acestora în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
* Sunt de acord ca Primăria Cluj-Napoca să prelucreze aceste date cu caracter personal
*Camp obligatoriu.
Dupa adaugarea cererii veti primi un email de confirmare.
Numarul de inregistrare il veti primi prin email