Depunere cereri

peste 90 de formulare online


Cererea nr. 700002
CERERE PENTRU ELIBERAREA UNUI ABONAMENT DE PARCARE PE STRADA - PERSOANE JURIDICE
  • Cererea se va completa pe numele persoanei care figureaza ca proprietar/coproprietar in certificatul de inmatriculare al autoturismului si va avea anexate documentele solicitate, in caz contrar nu va putea fi considerata valida; Locurile de parcare din cartierele Municipiului Cluj-Napoca se repartizeaza conform HCL 25/2010 modificata si completata prin HCL 316/2015 si HCL 265/2016 dupa data de 31 martie a anului in curs.
    Cererea dumneavoasta va fi procesata conform HCL 25/2010 privind aprobarea Regulamentului de inchiriere a terenului pentru parcarile, garajele sau copertinele aflate pe domeniul public sau privat al municipiului Cluj-Napoca, cu modificarile si completarile ulterioare, ulterior urmand sa va comunicam raspunsul la solicitatea dumneavoastra.

ATENTIE! Va rugam ca pe intreg parcursul inregistrarii cererii sa evitati folosirea diacriticelor si a caracterelor speciale
*) Pentru cetatenii straini se va folosi CNP= 1111111111101

Datele personale care va sunt solicitate prin prezenta cerere vor fi prelucrate numai in vedere procesarii si solutionarii solicitarii dumneavoastra. Primaria municipiului Cluj-Napoca garanteaza securitatea procesarii datelor si arhivarea acestora in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Primaria Municipiului Cluj-Napoca are obligata de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal furnizate de persoanele care vor fi inregistrate in sistemul electronic de plati. Scopul colectarii datelor este inregistrarea utilizatorului in sistem si prelucrarea automata a cererilor lui, precum si pentru inregistrarea corecta a incasarilor. Refuzul de a furniza datele solicitate determina imposibilitatea utilizarii sistemului. Persoana ale carei date cu caracter personal sunt furnizate beneficiaza de dreptul de a fi informata, dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusa unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, persoana are dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal care o privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi se poate trimite o solicitare la adresa administratorului dpo@primariaclujnapoca.ro.

Dupa adaugarea cererii veti primi un email de confirmare.
Numarul de inregistrare il veti primi prin email