CERERE DE FINANTARE PENTRU PROIECTELE STRUCTURILOR SPORTIVE - Se va depune documentația pentru solicitarea finanțării nerambursabile, care este formată din cerere de finanțare, declarație de imparțialitate, declarație (tip), raport de activitate pentru anul anterior, însoţit de anexele nr. 1.1 și 1.2, raport de activitate pentru anul în curs, calendarul competițional, programul activităților/acțiunilor sportive, anexele nr. 1.3 și 1.4, dovada afilierii la federaţia sportivă naţională de specialitate și/sau la asociaţia sportivă pe ramură de sport a judeţului Cluj, certificatul de înmatriculare sportivă (CIS), certificat (cod) fiscal, încheiere civilă de acordare a personalității juridice, situatiile financiare la data de 31 decembrie a anului precedent, certificate de atestare fiscală, dovada ca participa cu o contributie financiara de minimum 10% din valoarea totala a finantarii, la depunerea proiectului în conformitate cu Regulamentul privind finanțarea nerambursabilă de la bugetul local al programelor sportive și a legislației: Legea nr. 215/ 2001, Legea nr. 350/ 2005, Legea nr. 69/ 2000, Hotãrârii Guvernului 884/2001, Ordinul 664 din 2018 privind Finantarea din fonduri publice a proiectelor si programelor sportive, Hotărârii Guvernului 1447/2007, Ordinulul 631/2017.

 
ATENTIE! Va rugam ca pe intreg parcursul inregistrarii cererii sa evitati folosirea diacriticelor si a caracterelor speciale
Nume, prenume / Nume firma*
CNP / CUI*
E-mail*
Telefon*
Adresa / Sediu social (sau punct de lucru)
Judet*
Localitate*
Strada*
Numar*
Bloc
Scara
Etaj
Apartament
Datele personale care vă sunt solicitate prin prezenta cerere vor fi prelucrate numai în vedere procesării și soluționării solicitării dumneavoastră. Primăria municipiului Cluj-Napoca garantează securitatea procesării datelor și arhivarea acestora în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
* Sunt de acord ca Primăria Cluj-Napoca să prelucreze aceste date cu caracter personal
*Camp obligatoriu.
Dupa adaugarea cererii veti primi un email de confirmare.
Numarul de inregistrare il veti primi prin email